28.09.2010

Komorni zbor Kustošijanaca u Galženici

Komorni muški zbor Društva Kustošijanaca iz Zagreba večeras u 20 sati će u dvorani Društvenog doma Galženica održati glazbenu večer pod nazivom Glazbeno poetsko sijelo.

Dirigent i pijanist je prof. Miloš Lalošević, ujedno i voditelj komornog zbora osnovanog u veljači ove godine, a gosti koncerta će biti Bojan Kodrić, kantautor; Ljiljana Gajski, recitator i Antonia Dunjko, sopran uz klavirska pratnjaa Zorana Bobić Šonca.

Ovaj muški zbor djeluje kao sekcija u okviru dugogodišnje kulturne djelatnosti Društva Kustošijanaca i u kratkom vremenu od osnutka ostvario je više zapaženih javnih nastupa u Zagrebu (Europski dom, Muzej „Mimara“). Zbor promiče kulturu zborskog pjevanja s repertoarom narodnih i klasičnih skladbi iz Hrvatske i europskih zemalja.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati