24.06.2010

Koje su gljive za papicu

Agencija za društvene promjene organizira u subotu, 26.lipnja, u Dubrancu prvu iz serije aktivističkih radionica, a tema ove su gljive. Sve započinje u 10 sati predavanjem u kojem će se saznati više o gljivama, o jestivim vrstama, te ponešto o gljivarskom kodeksu.

U podne će se krenuti u dubranečke šume u prikupljanje jestivih samoniklih vrsta, a iste će se od 14 sati pripremiti kao hrana po željama sudionika radionice. Grad Velika Gorica podupire projekt te će Agencija osigurati namirnice za gljivarski gulaš (vegetarijanski i mesni) te kavu i sokove.

Agencija će provest niz radionica u sklopu projekta "Ekološke i društvene projektne klinike aktivizma mladih" koji za cilj ima okupljanje, informiranje, aktiviranje i osnaživanje mladih.

Iz agencije pozivaju zainteresirane mlade da se informiraju i prijave na email: renesansa@email.t-com.hr ili kontakt broj 0915232901. Obucite se prigodno za istraživanje šuma i ponesite svoj nožić, a u slučaju kiše, poručuju, gljiva će bit više.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati