13.05.2010

Knjige za 5 kuna


U trećoj rundi akcije SVE ZA PET! Gradska knjižnica Velika Gorica odlučila je obračunati sa svim onim knjigama za koje već godinama mislite da su prestare da se uopće nalaze na policama knjižnice, ali bi se sasvim lijepo uklopile u vaše!

Ponovno se predstavljamo na 8. Proljetnom sajmu koji će se održati u subotu i nedjelju 15. i 16. svibnja, a u ta dva dana na našem štandu ispred Središnjeg odjela knjižnice opet ćete moći kupiti knjige za odrasle te dječje knjige i slikovnice po jedinstvenoj cijeni od samo pet kuna.

Dječji odjel u svom šatoru ponovno izlaže dječje radove nastale u sklopu prigodnih kreativnih radionica tijekom godine, a oslikane vrećice, magnete ili predmete ukrašene decoupage tehnikom moći ćete također kupiti po cijeni od – već pogađate – pet kuna! Prihod od prodaje knjiga i dječjih radova namijenjen je nabavi materijala za kreativne dječje radionice iz ciklusa "Stvarajmo zajedno" koje već četiri godine za redom organiziraju Dječji odjel i Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, a cilj mu je inkluzija djece s posebnim potrebama.

I ove godine predstavljamo djelatnost knjižnice i usluge za korisnike, građani će se moći informirati o uvjetima upisa i pravilima knjižnice, a u šatoru Dječjeg odjela djeca mogu sudjelovati u kreativnim radionicama koje se organiziraju u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanje Velika Gorica.Komentari
13.05.2010 - cool232
pa sigurno če bit ono "nepotrebne", ali 5 kuna je zbilja više nego simbolička cijena..
13.05.2010 - tonia
ideja je ok, sam da ne stave one baš žnj knjige
13.05.2010 - cool232
uuu ovo je nice :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati