02.02.2010

Klubska večer 2N u Stotki


Skandal events nam u grad dovodi klupsku večer 2N koju će voditi Dj's Robert Radamant, Dots i mnogo poznatiji Juice.

Jedan od pokretača bassinvaders! večeri, Nikola Fox poznatiji kao Dj Juice, prezentira klupsku večer 2N koja se odvija jednom mjesečno u klubu Aquarius A1, a na kojoj se promoviraju najsvježija kretanja i trendovi u plesnoj elektronskoj glazbi.

Robert Radamant jamči da masni basovi i stimulativni ritmovi koji izlaze iz zvučnika za vrijeme njegovih nastupa neće dopustiti da samo stojite sa cugom u ruci i razmišljate o propalim vezama, teorijama zavjere ili nadolazećem početku radnog tjedna. R.R. je zasvirao u brojnim klubovima u regiji, a u svoje beatom nošene mixove radi ubaci i malo glitch hopa.

Dots je u svome Karlovcu vrlo poznat kao promotor elektroničke glazbene scene, osnivač je LED programa koji okuplja mlade nade, a u svojim nastupima sklopi dubstep, IDM, breaks i slične beatove u elektorničku simfoniju.

Stotka je u subotu okupirana zvucima drum&bassa, jungla, housea, techna, dubstepa, breakbeata, dancehalla i štošta još raznoga, a sve ovo povezuje jedna stvar - moćni bass!

Party će popratiti i Becks sa akcijom dva Becksa za dvadeset kuna!

Upad je 10 kn! I da dijelit ćemo karte, ali ne danas. Stay tuned!


2n.jpg


Podijeli


Komentari
03.02.2010 - cool232
juice je najveća granata, bomba kaj već LOL :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife