29.03.2010

Klub mladih Medijacijskog centra


U travnju počinju aktivnosti Kluba mladih Medijacijskog centra Velika Gorica koje provodi Forum za slobodu odgoja uz financijsku pomoć Grada Velike Gorice.

Aktivnosti uključuju radionice na temu komunikacijskih vještina, rješavanja sukoba, aktivnog građanstva i poslovne komunikacije a namijenjene su učenicima 1. 2. i 3. razreda srednjih škola na području Velike Gorice. Sudjelovanje je besplatno ali je broj mjesta ograničen pa se potrebno prijaviti putem on-line prijavnice na www.fso.hr i slanjem motivacijskog pisma na vg-medijacija@fso.hr.

Klub mladih poticat će razmjenu ideja, druženje mladih, ali i poticati stvaranje vlastitih projekata, a namjeravaju posjetiti i političke institucije. Prijave za upis se primaju do 11. travnja.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati