Klub 100


Klub 100 središnje je mjesto klupske zabave u Velikoj Gorici s raznovrsnim vikend DJ programima i koncertima domaćih glazbenika, demo i tribute bendova.

Velika ljetnja terasa okrenuta prema središnjem parku odlično je mjesto za opustiti se uz piće te prelistati dnevne novine ili neko od brojnih izdanja časopisa na koje je Klub100 pretplaćen.

terasa.jpg

Uz vrlo posjećene DJ programe poput Trash, Studio 54, Rock, Pure Electro i večeri elektronske glazbe u Klubu100 se promoviraju demo bendovi i udruge sa svojim programima. Subotom u Klubu 100 svoje prve izlaske imaju i mlađi od 18 godina na Afterschool tulumu u sigurnom okruženju bez prodaje alkoholnih pića.

Osim kao prepoznatljivo mjesto klupske zabave Klub100 je i multimedijalni prostor namijenjen programima udruga mladih za koje je prostor otvoren na korištenje uz prethodni dogovor s voditeljom kluba.

U Klubu100 moguće je organizirati i rođendanske zabave za najmlađe uz zabavni dj program i animatore, a za sve informacije kontaktirajte nas na broj 098/9140760.
Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati