09.06.2010

Klavirski recital Bartolomeja Stankovića


Večeras od 19.30 sati u dvorani Galženica nastupa Bartolomej Stanković koji će izvesti klavirski recital. Talentirani student četvrte godine klavira u klasi prof. em. Pavice Gvozdić na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, započeo je učiti klavir 1997. godine kod prof. Bahrije Strujić.

U Sarajevu je pohađao i završio Srednju muzičku školu u klasi prof. Angeline Pap stekavši pritom znatan broj nagrada na natjecanjima. Više puta je nastupio na koncertima ciklusa Virtuoso i koncertima zaklade Musik und Jugend iz Liechtensteina.

Održao je recitale u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a u lipnju ove godine će, kao solist uz Dubrovački simfonijski orkestar, u Dubrovniku izvesti Klavirski koncert u b-molu P. I. Čajkovskog.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura