29.10.2010

Klapska večer - dijelimo karte

Cabana bar večeras u Veliku Goricu donosi dašak mediterana kako bi Vas podsjetili na ugodne ljetne trenutke koji su iza nas. U goste dolazi klapa NAS QUATROS poznata po svojim pjesmama Spavaj cvijete moj i Moja posljednja i prva ljubavi. Svakako očekujemo i izvedbe najljepših hrvatskih klapskih pjesama.Iz Cabana bara najavljuju da će se naći i pokoja šnita pršuta i sličnih finih oblizeka pa ih držimo za riječ, a svakako tu je i posebna ponuda pića.

U suradnji s Cabanom podjelit ćemo dva puta po dvije karte za dvoje najbržih čitatelja koji svoje podatke pošalju na email adresu nagrade@vgdanas.hr. Svi ostali koji ne budu dovoljno brzi na klapskoj večeri mogu uživati za 20 kuna koliko je cijena ulaznice.


Komentari
30.10.2010 - elio
ma glava ti je prazna rupa
30.10.2010 - uh
lol
29.10.2010 - On
ovaj ti se je jako pametan cini mi se da je to ljubomorni sef cabanje ljubomoran je sta srce i stotka naplacuju upad a on nemoze pa izmislja tu neke partije i pokusava na njima zaraditi veliku lovu mojih 20kn nece dobiti
29.10.2010 - uh
ja odo na klape sa ekipom a ti na cajke i svima super!!
29.10.2010 - uh
pa onda odi tam!!nevidim di je problem o ukusima se ne raspravlja!!a i ziher sam da ti je tam jebeno jel prvo cugas po parkovima pa onda gas na cajke!!bravo!!ps.procitaj na ulazu u cabanu Nocni klub!
29.10.2010 - on
... ustvari i cabanja i srce i stotka su prazne rupe u kojima nema nikoga prava spica je u KOTACIMA tam je zakon
29.10.2010 - On
Stotka mjesecno ima vise programa nego cabanja i srce zajedno a i stotka je klub a cabanja birtija
29.10.2010 - ti
bravo!!ja se slazem da se naplacuje ulaz kad su nekakva dogadanja,jel stotka naplacuje ulaz svaki vikend a nema nikakav program,a o srcu jel treba trositi rjeci!!ja dolazim sigurno!!
29.10.2010 - ja
Sramota je da se u običnu birtiju naplaćuje ulaznica u iznosu od 20 kuna! cabana se fura na neku finoću, a sva je tako zamazana...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife