11.03.2011

KK Gorica i odbojkaši kod kuće

Odbojkaši Gorice u 19.kolu 2.međužupanijske lige Centar dočekuju Ogulin, košarkaši Maksimir.

Nakon što su upisali četiri uzastopne pobjede i zasjeli na 6.mjesto ljestvice, Gorički odbojkaši se nadaju da će odličan niz nastaviti i ove nedjelje. U susretu ovih dviju momčadi u studenom Gorica je bila bolja i odnijela pobjedu 3:1. Ogulin je u posljednja dva susreta «pobijedio» Glinu i «izgubio» od Totovca, u oba susreta borbe nije bilo. Susret Goričana i Ogulina igra se u nedjelju u 14:45 u dvorani OŠ Nikole Hribara, dođite i podržite dečke!

KK Gorica u nedjelju navečer igra protiv Maksimira. U prošlom kolu pobjedom protiv Siščana, Goričani su osigurali ostanak u A-2 ligi, te ih osim Maksimira očekuju još dvije utakmice. Gorica je trenutno na 7.mjestu, no uz malo volje i povoljan rasplet ostalih utakmica ima mjesta za još koju stepenicu više. Utakmica protiv Maksimira počinje u nedjelju u 19:15 u dvorani Srednjih strukovnih škola.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport