13.12.2010

Kiklop Scene Gorica u novom spotu grupe Let 3

Jučer je premijerno prikazan novi spot riječke grupe Let 3 za pjesmu "Omađijaj me" koja je sastavni dio predstave Kiklop nastale u produkciji Scene Gorica. U samome spotu nalaze se isječci iz same predstave, a i dalje je prepoznatljiv provokativni stil ove kontroverzne grupe.

O čemu se radi najbolje prosudite sami.Inače, predstavu Kiklop nakon premijere više nismo imali priliku vidjeti u Velikoj Gorici. Javnosti je manje poznato da kako se predstava ne bi ugasila potpisana je koprodukcija s kazalištem IT&D koje je nakon premijere održalo još nekoliko prikaza ove predstave. Novih najava za ovu predstavu za ovu godinu nema.


Komentari
13.12.2010 - stvarno
haha vrhunski vrhunski decki fakat uzivaju u ovome to se vidi hahah svak cast
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife