15.12.2010

Kawasaki 3P

Ove subote u Velikoj Gorici nastupa punk-rock band Kawasaki 3P koji se proslavio svojim hitovima Nidanine, Puta Madre, Antonija, Niskarastaman...

Kawasaki 3P je zagrebački bend koji je nastao jos 1993. godine i vremenom su postali kultni bend koji je žario i palio zagrebačkim klubovima. Na početku sviraju u klasičnoj RNR postavi (bubanj, bas, dvije gitare i vokal) sa neizostavnim trubačem koji postaje zaštitni znak zvuka Kawasaki 3P-a.

Na godišnjoj top listi Radija 101 singlovi Puta Madre i Ni da ni ne zauzeli su zlatnu i srebrnu poziciju, a treci singl Niskarastaman zauzeo je visoko 10. mjesto.Iza njih su dva albuma. Prvi - Kawasaki 3P, objavljen 2003. godine donio im je Porina i Crnog mačka, a pjesma Antonija postala je ultimativni hit, koja je osvojila vrhove brojnih hrvatskih top ljestvica. Drugi album, Idu Bugari zaslužan je za brojne nagrade ove godine: nagradu Indexi za Najbolji rock album, Porin za Najbolji album alternativne rock glazbe, Zlatna Koogla za Najbolji album i Najbolji bend godine.

Ulaz na Kawasaki 3P je 40 kuna, a VGdanas portal najbržim čitateljima koji se jave na nagrade@vgdanas.hr poklanja 3x2 karte! Tipkajte brzo!


Komentari
15.12.2010 - urednik
Karte za Kawasaki3P su ekspresno otišle Ivanu, Mislavu i Marini! Provjerite emailove!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife