03.12.2010

Karte za Pervana u pretprodaji

Iz Kluba 100 nam javljaju da su zbog velikog broja upita, odnosno velikog interesa, za Stand up nastup Željka Pervana u Klubu 100 odlučili karte staviti u pretprodaju. Karte se mogu kupiti danas i sutra na šanku u samome klubu po cijeni od 10 kuna. U prodaji će biti samo 100 karata.

Željko Pervan zasigurno je najveće lice hrvatske komičarske scene, a njegova Zločesta deca i Večernja škola antologijska su dijela kao i poznate sinkronizacije Hloverke Novak Srzić i hrvatskih političara. Nakon odlaska s tv ekrana Pervan se više posvetio stand up komičarstvu te je danas vrlo rado viđen gost, a njegovi nastupi nasmijali su i cijelu pulsku arenu.
Komentari
03.12.2010 - Micek101
Nastup gospodina pervana je u nedjelju u 20h
03.12.2010 - ...
a kad je nastup onda? preksutra? u koliko sati?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife