16.10.2009

Kamo za vikend


Gorički ugostitelji kao da su napokon shvatili da prodavati pića više nije dovoljno da se privuku gosti. Ovaj vikend u Gorici začudo nudi dovoljno razloga da se na izlazak ne uputi u metropolu. Evo pregleda noćnoga života, za stvari koje smo mi do danas saznali.


Petak

 

Najveću pažnju sigurno zaslužuje otvorenje Hyperiona pa to stavljamo na prvo mjesto. Glazba će biti raznolika, a vrata se otvaraju u 19h. Cabana bar za večeras je pripremila trash party, pa barem znadete kakva će biti muzika. Do ponoći možete na živu svirku u Avigor gdje strane pop-rock stvari svira Fix band. Živa svirka vas očekuje i u Srcu gdje od večeras nastupa grupa San koja se preselila iz Crnog grozda, a tamo su ih zamijenile Nove žice koje sviraju cijeli vikend. Srce i Grozd znači domaće i narodno uz slobodan ulaz. Za one željne zvuke elektronike naš domaći dečko Pattern 11 zavrtit će deep i tech house u Klubu 100. Zagrijavanje u Caffe baru Sirius uz jeger-colu za 10 kn.


Subota

 

Turopoljska senzacija Vis Peri Deri u subotu imaju koncert u Velikoj Mlaki. Retrodukcija će ponovno zasvirati u Avigoru. Caffe bar Passage priprema večer uz medicu za 8 kn i house glazbu. U Klubu 100 održava se Pure electro program, poslastica za goth i dark publiku. Srce happy hour do ponoći uz standardan program. Priprema se i chill party koji se trebao održati na ranču Kurilovec uz zanimljiv line up. Zbog hladnoće od toga se odustalo, a party će se najvjerojatnije održati na drugoj lokaciji. O tome više sutra.


P.s. Neke od navedenih događaja ćemo posjetiti i pofotkati za fotogaleriju!!!Komentari
16.10.2009 - tonia
malo hypa malo cbn malo 100 =)
16.10.2009 - ja
op op...Hip definitivno :)
16.10.2009 - cool232
udri :P
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife