11.06.2009

Kamo za vikend


Sada već tradicionalno donosimo kratak pregled događanja u gradu ovoga vikenda. Produženi vikend ispraznio je grad, ali ipak ima zanimljivih događanja za posjetiti.


Petak

Za one koji još to ne znaju u Cvjetnom naselju se održava malonogometni turnir sa pratećim turnirima za građane u pikadu i beli. U kinu Gorica u 21h možete pogledati brazilski film Elitna postrojba, koji govori o radikalnoj policijskoj postrojbi koja je 1997. godine pokušala uvesti reda u Rio de Janeiro. Večer nam donosi dobar party u klubu 100, naravno u organizaciji GAS-a. Upad je besplatan, a dobar line up krenut će sa chill zvukovima, a nastaviti prema tranceu.


Subota

Finala turnira u Cvjetnom naselju, a subotnji film biti će izraelski Orkestar u gostima. Klub 100 ima još jednu electro noć, a rasplesati će vas F.I.S.T. Crew zvukovima deep i tech housa, odnosno minimala.


Nedjelja

Velikogoričke mažuretkinje domaćin su Turnira mažoretkinja pom-pon timova koji će se kroz cijeli dan održavati na trgu Stjepana Radića. U kinu je talijanski film Gomorra koji detaljno opisuje odnose u talijanskom mafiji. U Lukavec gradu u 21 h biti će održana jubilarna 50. izvedba predstave Šuma striborova pa je ulaz besplatan.
Komentari
13.06.2009 - komentator no.1
mozete i doma bit... :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati