05.06.2009

Kamo za vikend


Vikend pred nama u Velikoj Gorici više manje biti će standardan. U kratkom pregledu mi Vam donosimo najzanimljivije od kulturnog i zabavnog sadržaja.


Petak


Od 20h u kino dvorani Gorica nastupaju pjevački zborovi Grada Velike Gorice. Tamo ćete moći čuti desetak zborova s područja našeg grada, od najmlađih dječjih zborova do već iskusnih crkvenih i mješovitih zborova.


Cabana otvara ljetnu sezonu sa svojom vanjskom terasom.


Za one željne malo struje, naši disco klubovi imaju uobičajen program. Tako je u Srcu Bavaria party uz DJ Igora i grupu Mann, a u Klubu 100 Trash parilijada by DJ Andro. Naš domaći dečko DJ Pattern 11 uz potporu DJ Soultradera odradit će svoj Tech session u Rossini baru.

 


Subota


Bude li lijepo vrijeme subotnje jutro možete provest aktivno ili kao gledatelj. Aktivno na prvoj od, nadamo se, mnogih biciklijada. Sjednite na bicikl i odpedalirajte 38 km turu do Veleševca i nazad. Kreće se u 8 ujutro ispred Muzeja, a povratak je predviđen u 15 h.

Volite li više promatračku poziciju, preporučamo odlazak do letjelišta u Buševcu gdje će se od 10 h održavati modelarski aeromiting.


Poslijepodne od 17h na trgu Stjepana Radića se održava smotra mažoret timova zagrebačke županije i pratećih puhačkih orkestara.


Navečer, u 20 h, možete na kulturno uzdizanje u kino na predstavu Sumnja ili do omiljenog kafića pogledati kvalifikacijsku utakmicu za svjetsko prvenstvo u nogometu između Hrvatske i Ukrajine. Poslije predstave/tekme se otpremite do Stotke na drum&bass – DJs Sho&Božga. Srce standard Party power, happy hour i Becks party, na hrvatskom to je cuga u pol cijene do ponoći  i Becks tulum.

 


Nedjelja


Na Ribnjacima na Ključić brdu se održava humanitarna roštiljada udruge "Mala Anja", a prihod je namijenjen djeci s poteškoćama u razvoju.

Navečer se Goričanima predstavlja Dječji zbor "Zvrk", dvorana Galženica u 19h.


Rukometni klub Udarnik iz Kurilovca organizira turnir u rukometu  na kojemu će nastupati oko 10 ekipa veteranske konkurencije. Igra se cijeli dan, finale u 20h pa navratite do ŠRC-a Kurilovec.


Ribiči, u nedjelju na Mrtvom kanalu u Veleševcu se održava ribolovno natjecanje u lovu ribe na plovak. Početak u 7h kada se i možete prijaviti za sudjelovanje.

 


Vremenska prognoza za vikend je šarolika, tipično proljetno promjenjivo vrijeme. Prognozu DHMZ-a možete provjeriti ovdje.

 

Napomena: ukoliko dođe do promjena najava programa(zbog vremena i sličnog), ovaj članak će se izmijenit…

 

 Komentari
06.06.2009 - Chos
citiram:Srce standard Party power, happy hour tak je več 4 godine hahaha možda i više
06.06.2009 - ja
mislim da cu na ribolovno natjecanje ;))
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife