30.12.2010

Kamo za Novu?

Dragi Goričani, ako još niste smislili kako ćete dočekati Novu 2011. godinu evo nekoliko prijedloga programa najpoznatijih goričkih klubova i barova.

Disco klub Srce organizira doček uz dobru slavljeničku atmosferu za koju će se pobrinuti DJ Igor, cijena je 30 kuna u pretprodaji, a uključuje švedski stol, šampanjac u ponoć i vatromet te Happy hour do otkucaja ponoći. Budžet za doček Nove možete kontrolirati i u Cabana baru gdje se ulaz ne naplaćuje, a na posebnoj ponudi su setovi litra vina i bezalkoholno piće za bambus i gemišt po cijeni od 100 kuna. 

Klub 100 priprema Trash party kojeg će predvoditi DJ's Cat&Pumpkin. Osim toga u cijenu od 250 kuna uključena je neograničena konzumacija pića i hrane. Hyperion night club za proslavu Nove godine nudi švedski stol i piće u neograničenim količinama uz folk i drugu glazbu za 260 kuna. Proslavu Nove godine možete provesti i u Maasai baru koji uz cijenu od 240 kuna nudi veliki izbor hladnih i toplih jela, razna pića i zvukove domaćeg i stranog pop-rocka i latin i african housea.

Kao i svake godine bogata ponuda koju nude klubovi i barovi nije izostala, ako niste u kvartovskom kafiću ili u privatnoj organizaciji za svakoga ima ponešto.

Ako ste ipak za slavlje na otvorenom Grad Velika Gorica organizira doček na otvorenom uz koncert Zvijezda HTZ-a (Bojan Jambrošić, Zoran Mršić, Kim Verson), Tešku industriju te Zakon šutnje i grupu Sjaj. U ponoć najveći vatromet u gradu i šampanjac za sve, a jedino što vam treba je dobro se utopliti jer će temperature biti oko 5 stupnjeva ispod ništice, srećom bez padalina.

Na Vama je samo da odaberete mjesto, vrijeme znate i dobar provod je zajamčen! Uostalom čemu tugovati za godinom koju ostavljamo iza nas.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife