10.07.2010

Kamo će političari na ljetovanje?!

Kako će ljetni godišnji odmor provesti gorički gradski vijećnici, gradonačelnik i njegovi zamjenici? Radno - odgovaraju uobičajenim političkim žargonom, no od nekih smo ipak uspjeli doznati planove na kojima im se može pozavidjeti.

Vesna Škare-Ožbolt tri i pol tjedna provest će s mužem i dvoje djece u "raju na zemlji", kako naziva Prižbu na Korčuli gdje ima vikendicu. -Čovjek ne može tražiti više od toga, kuća je odmah uz more, a pogled puca prema Lastovu. S prijateljima ću ići i na jednodnevne izlete na obližnje otoke - ne skriva svoju radost Vesna Škare-Ožbolt.

Ante Šimunović ljetovat će od 2. do 15. kolovoza u Splitu. - U Splitu supruga ima stan, pa tamo idemo svakog ljeta. Otići ćemo malo i na izlet do Hvara- otkriva Šimunović.

Goran Beus Richembergh odlučio se provesti ljeto putujući po Slovačkoj i Češkoj. Riječ je, kaže, o studijskim putovanjima na kojima razvija neke oblike suradnje s prijateljima. Klasični odmor prakticirat će tek priključujući se povremeno svojoj obitelji koja će ljetovati u Makarskoj.

Zvonko Kunić desetak dana uživat će u Vodicama sa ženom i kćeri, a Vesna Fabjančić Križanić još nije sigurna kako će provesti ljetne praznike. - Roditelji moje snahe imaju apartman u Rogoznici, pa se nadam da ću uspjeti odvojiti petnaestak dana da odem tamo - kaže Vesna.

Gradonačelnik Dražen Barišić ističe da je posao na prvom mjestu. - Svima nama potrebno je nekoliko dana odmora, pa tako i meni, ali posao zbog toga ne smije trpjeti. Stoga ću provesti nekoliko dana, i to vikendom, s obitelji u obiteljskoj vikendici u Senju - kaže Barišić.    

- Provest ću tjedan dana na moru, još ne znam gdje. Bavit ću se i lovom - kaže Stjepan Kos, a Ervin Kolarec za odmor kaže slijedeće: - "Posjetit ću svetište u Međugorju i provesti nekoliko dana na moru".

izvor: Večernji list


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati