25.01.2011

Kako se riješiti suvišnih misli

Postajući svjesni različitih vrsta misli koje prolaze našim umom, počinjemo ih nadzirati i odabirati snažne, pozitivne misli. Tako zadobivamo snagu koja neće nestati bez obzira na izazove koje nam situacije ili ljudi donose - najava je večerašnjeg predavanja koje se održava u gradskoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta.

Večeras s početkom u 19 sati predavanje na temu "Kako se riješiti suvišnih misli" održat će Sandra Slovenc Vojvodić, predsjednica Udruge za duhovni razvoj Brahma Kumaris. Uz predavanje će se predstaviti i izložba fotografija Soren Solkar Starbirda koji je inspiraciju za izložbu pronašao u u mističnim pokrajinama indijske države Radžastan u mjestu Mount Abu.

Ovo mjesto je sjedište Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris u koje dolaze jogini. Opčinjen njihovom vedrinom misli, unutarnjom čistoćom i samospoznajom, snimivši ih za vrijeme meditacije, Starbird je svojim fotografijama pokušao dočarati suptilnost duše svakoga od njih u tim izuzetnim trenucima više svjesnosti - svjesnosti o sebi kao duši.

Ulaz na predavanje i izložbu je slobodan, a naknada su jedino suvišne misli koje ćete tamo ostaviti.


Komentari
25.01.2011 - forum50+
Bilo bi super da Udruga obavijesti i druge udruge o svojim aktivnostima u Gradu i da su informacije cjelovitije
25.01.2011 - jura
Nema informacije do kada će biti postavljena izložba, ali do sada je uvijek bila više dana pa će vjerujem i sada tako biti.
25.01.2011 - ?
shvacam da je predavanje samo danas ali zar je i izlozba fotografija postavljena samo na jedan dan? btw, ova izlozba fotografija Solkara Starbirda je izvrsna i vrijedi je pogledati, a obzirom da danas nikako ne mogu zanima me oce li je i sutra biti? :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati