12.03.2010

Kad će proljeće


Nakon što nam je ciklona Vatroslav donijela novih 20 cm snijega u naš grad vremenske prilike će se pobrinuti da bijeli pokrivač ubrzo nestane. Naime dugoročne prognoze predviđaju do kraja mjeseca stabilno vrijeme uz tek manje mogućnosti za oborinama.

Dok nas trenutno grije tek 6 stupnjeva celzijevih već za vikend možemo se nadati desetki, a sredinom slijedećeg tjedna i nešto više temperature. Stoga iskoristite sunčani vikend za boravak na otvorenom.

Početak novoga tjedna obilježit će naoblaka koja će zaustaviti rast temperatura, srijeda bi trebala biti sunčanija i toplija, a kratkotrajno zahladnjenje ponovno se najavljuje pred slijedeći vikend.

S početkom proljeća, 21. ožujka, očekuju se temperature uglavnom oko 15 stupnjeva, a tada će trenutno stanje biti već tako "lanjski snijeg".Komentari
12.03.2010 - tonia
napokon...dosta mi je ovog snijega. veselim se terasama =)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati