14.03.2011

Junirsko zlato u Rijeci

Treneri Judo kluba Pinky, Dino Kulić i Ibrica Mušinović, ovoga su vikenda na prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke do 20 godina u Rijeku poveli 8 velikogoričkih judaša i vratili se s 4 nove medalje. Natjecanje je okupilo 122 natjecatelja iz 34 Hrvatska kluba, a JK Pinky je na ovom natjecanju nastupio sa 6 natjecatelja u muškoj i 2 natjecateljice u ženskoj konkurenciji.

Iz rezultata izdvojimo da su Kruno Koren u konkurenciji do 55 kg, Marko Drašković do 60 kg te Nikola Karnas do 81 kg osvojili treća mjesta dok je prvo mjesto u ženskoj konkurenciji do 52 kg osvojila Dorotea Janković. Tako je JK Pinky još jednom pokazao da ne može proći prvenstvo ili natjecanje na kojima Velikogoričani se ne popnu na pobjedničko postolje.

D.Janković U20-2011 postolje.jpg
Dorotea Janković popela se na najviše postolje


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport