10.01.2011

Juniori Radnika osvojili regiju

Mladi kuglači Radnika do 23 godine na Ekipnom prvenstvu regije Centar za juniore uvjerljivo su osvojili prvo mjesto. Na domaćem terenu, u kuglani Radnik, ovoga su vikenda se susrele 5 momčadi juniora regije Centar - gorički Radnik, zagrebačka Grmošćica, Centar 1 i Centar 2, Medveščak 1958, te ekipa Zaprešića.

Goričko kuglanje predstavljali su Luka Popovčić, Ivan Bura, Josip Kramer i Karlo Milinković koji je jedini na turniru postigao više od 600 bodova srušivši 615 čunjeva. Ekipa Radnika s uvjerljivih 90 bodova više od Grmošćice osvojila je regiju Centar i tako još jednom pokazala kako goričko kuglanje ima sjajnu perspektivu.

juniorikuglanje.jpg

Dodajmo da prvoligaška momčad Radnika svoje debitantsko natjecanje u Prvoj ligi nastavlja već sredinom siječnja u čijem nastavku ih očekuju teška gostovanja kod prvih 5 momčadi lige.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO