22.02.2010

Judaši se vratili iz Dubrovnika


Judaši Judo kluba Pinky iz Velike Gorice ovaj su vikend nastupali na Prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje do 17 godina koje se održalo u Dubrovniku. I na ovome natjecanju su ostvarili odlične rezultate pa su tako u ekipnom poretku klubova u muškoj konkurenciji osvojili prvo mjesto. Na prvenstvu je sudjelovalo 244 natjecatelja iz 32 hrvatska kluba .

Dino Kulić i Ibrica Mušinović, treneri i voditelji Judo klub Pinkya, u Dubrovnik su se uputili sa 9 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji, a osim muškog ekipnog zlata judaši su kući donijeli i niz pojedinačnih medalja.

Kadeti su ostvarili slijedeće rezultate: do 46 kg Boris Vlahović 2. mjesto, 50 kg Kruno Koren 1. mjesto, 55 kg Drašković Marko 3. mjesto, 66 kg Tomislav Car  5. mjesto, Dominik Bagarić bez plasmana, 73 kg Tomislav Karnas 3. mjesto i David Koren 3. mjesto te u kategoriji do 81 kg Igor Tihi osvojio je 1. mjesto. Kadetkinja Romana Madžar osvojila je 3. mjesto u kategoriji do 52 kg.

Potpuni izvještaj sa natjecanja možete pročitati na internetskom portalu croring.com.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati