11.05.2010

Judaši Pinkya na turniru dr.Ivan Merz


U Zagrebu je ovoga vikenda održan tradicionalni ekipni turnir za dječake i djevojčice u dvorani Osnovne škole ''Dr. Ivan Merz''. Na natjecanju je nastupilo 11 klubova iz Zagrebačke županije, te je bilo prijavljeno ukupno 21 ekipa.

Judo klub Pinky je nastupio u konkurenciji dječaka rođenih 97. i mlađih. U prvom kolu je ekipa Pinky tijesno izgubila od ekipe Maksimir rezultatom 4-3. Nakon toga su pobijedil ekipu JK Pušće 6-1, te ekipu JK Braća Radić 6-1.

U borbi za treće mjesto JK Pinky našao se još jednom s ekipom Maksimir, u tom susretu ekipa JK Maksimira je bila ponovo bila uspješnija rezultatom 3-2, uz 2 neodlučena meča, te je Pinky u konačnici zauzeo 4. mjesto. Prvo mjesto je osvojila ekipa AJK Mladosti koja je u finalu svladala ekipu JK Panda.

Pinky je nastupio u sastavu Mislav Božić(-34 kg ), Josip Trnjanac(-38 kg), Adriel Koltuac(-46 kg ), Bruno Bjeliš(-50 kg), Ivan Tomić(-55 kg), Ivan Tomac(+55 kg), a trener i voditelj ekipe je Dino Kulić.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO