24.02.2011

Josipa iz Kuča najbolja sportašica Zaprešića

Pred Velikogoričanima je uskoro proglašenje najboljih sportaša za proteklu godinu, no to ne znači da sportaši iz ovih krajeva neće priznanja dobiti i drugdje.

Iako nije imala sreće na nedavnom Svjetskom kupu u Tallinu, Josipa Dolibašić o kojoj smo pisali početkom mjeseca proglašena je najboljom sportašicom grada Zaprešića za proteklu godinu. Najnovije priznanje ponajviše je stiglo zbog osvajanja titule državne prvakinje u kategoriji seniorki. Njena ekipa iz kuglačkog kluba “Graditelj-Zaprešić” također je proglašena najboljom ženskom ekipom.

josipa1.jpg
Najbolji sportaši Zaprešića, a među njima i Velikogoričanka Josipa Dolibašić

 - Veoma sam počašćena i sretna, i ovim putem zahvaljujem gradu, klubu, treneru i svima koji su na bilo koji način pridonijeli mom uspjehu, te svima koji su prepoznali taj naš zajednički rad i odlučili me nagraditi - kaže Josipa i dodaje kako joj je ovo priznanje dodatna motivacija da bude još upornija, bolja,i uspješnija.

josipa2.jpg


Komentari
03.07.2011 - Miikkkkkkiiiiiiiiiic
Ona je najbolja to se zna!! Taj talent se treba prepoznati i pokazati na TV-u! <3
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO