05.10.2009

Jesenski kros za djecu


8. Jesenski kros za djecu osnovnoškolskog i predškolskog uzrasta u organizaciji Maraton Kluba Velika Gorica održati će se na Dan neovisnosti - 8. listopada. Tradicionalno mjesto održavanje je livada kod srednjoškolskog centra, a prijave počinju već od 9 sati ujutro.

Utrke će započeti u 11 sati, a natjecatelji su podijeljeni u 6 kategorija ovisno o dobi i dužini utrke. Tako će najmlađi do 5 godina odraditi svoje prve utrke od 100 metara, a osmaši osnovnih škola otrčati će 1500 metara. Proglašenje pobjednika i podjela nagrada održati će se u 14 sati.

Organizator je osigurao pehare za troje prvoplasiranih u svim kategorijama, a svaki sudionik će dobiti diplomu za sudjelovanje. Dodatne informacije o Jesenskom krosu i raspored možete pročitati ovdje (.doc).

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati