08.02.2010

JD Pinky s novim odličjima


Judo Klub Pinky vratio se iz Rijeka s Prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke sa četiri brončane medalje. Na borilištu u sportskoj dvorani Kostrena ovaj vikend snage je odmjerilo 28 judo klubova odnosno 162 natjecatelja između kojih i petero judaša iz Velike Gorice.

U kategoriji do 60 kg natjecao se Marko Lukinić i osvojio broncu, treće mjesto osvojili su Dino Kulić i Mario Car u kategoriji do 66 kg, a na postolje popeo se i Domagoj Mijić koji je ostvario treći rezultat u konkurenciji judaša iznad 100 kg. Filip Strmečki natjecao se u kategoriji do 73 kg i osvojio deveto mjesto.

jdpinkyrijeka.jpg

U ekipnom poretku klubova u muškoj konkurenciji JK Pinky pod vodstvom Ibrice Mušinovića zauzeo je četvrtu poziciju, a u ukupnom poretku klubova smjestili su se na osmo mjesto.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati