19.10.2010

JD Pinky odličan na Zagreb open 2010

Judo klub Pinky ovoga je vikenda nastupio na Međunarodnom judo turniru "Zagreb open 2010" održanom u hrvatskoj prijestolnici. Velikogorički judaši, njih 20, natjecali su se u gotovo svim uzrasnim kategorijama te u konkurenciji 502 natjecatelja iz 55 klubova Hrvatske, Slovenije, Slovačke , Rusije i drugih zemalja ponovno postigli odlične rezultate.

Natjecanje se je održalo u konkurenciji dječaka i djevojčica do 13 godina, kadeta i kadetkinja do 15 i 17 godina , te seniora i seniorki do 23 godine. Na postolje su se popeli Ivan Tomac (1.) i Filip Klarić (2.) u kategoriji 60 kg do 13 godina, Karla Resanović (3.) do 32kg te Nina Jovović (1.) do 57 kg.

Do 15 godina vrlo uspješan nastup imale su Marija Ivanjko i Borna Eldić koje su zauzele vodeća postolja u kategoriji do 57 kg. Boris Vlahović osvojio je 3. mjesto u kategoriji 50 kg ispod 17 godina, a David Koren 2.mjesto u istoj dobnoj konkurenciji do 81 kg.

U najstarijim skupinama JD Pinky nije imao ženskih prestavnika, a u muškoj konkurenciji Marko Lukinić do 66 kg i Filip Strmečki do 73 kg izborili su treća mjesta.

pinky19102010.jpg
Panda kamp za dječake i djevojčice do 15 godina s trenericom Marinom Drašković

Nakon natjecanja održan je trening kamp za mlađe i starije uzraste na kojem je sudjelovalo ukupno 35 članova JK Pinky, a judaše su na turnir vodili treneri Marina Drašković, Dino Kulić i Ibrica Mušinović.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport