26.11.2009

Jazz i slam večer


Večer nesvakidašnje glazbe i neobične poezije dogodila se svima koji su se jučer došetali do Muzeja Turopolja na još jedan od brojnih događaja koje kroz ovaj tjedan organizira ekipa Humphrey Bogart festivala.


Večer je započeta jazz koncertom Franciske Fis koja je otpjevala nekoliko „onih dobrih starih stvari“ iz 30-ih godina prošlog stoljeća kao što su ; I wanna be loved by you, Night and day, On a clear day i When did you leave heaven .


U nastavku ste imali prilike čuti naše domaće turopoljske slam poetičare; Ivana Laića, Dinu Tremensa, Dejana Čurkovića, Zlatka Majseca, Dejana Indžića i Vuka Z. Oreba.  Pjesnike slobodne forme koji su prošavši sve teme od PTSP-a i Frane Lasića pa do ribičkih pustolovina i ljubavnih agonija uspjeli i nasmijati i raznježiti prisutne.


Za tridesetak prisutnih posjetitelja, vjerujemo, bila je to uistinu jedna lijepa, kvalitetno provedena srijeda navečer.  

 mp
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati