25.07.2010

Jane u Šangaju

Nakon uspješne Svjetske olimpijade zborova u Shaoxingu s koje su velikogoričke Jane ponijele srebrnu medalju, u petak su nastupile i na EXPO-u 2010. u Shanghaiju.

Ansambl Jane dočekan je s oduševljenjem mnogobrojne publike, a srdačnu dobrodošlicu im je pripremio Ivica Maričić, nacionalni povjerenik Hrvatske za EXPO uz pomoć osoblja paviljona.

Jane su uz tamburašku pratnju svojih Jankića izvele prigodan koncert, spletom pjesama proputovale su cijelom Hrvatskom te su kineskoj publici približile hrvatsku tradicijsku glazbu. Velik broj posjetitelja s oduševljenjem je pratio sve i jednu izvedbu, a hrvatskom timu na EXPO-u Jane su priuštile lijepe trenutke podsjećanja na domovinu.

janeexpo1.jpg
VIS Jane, gradonačelnik Dražen Barišić, direktorica TZ Zagrebačke županije Ružica Rašperić, te osoblje i nacionalni povjerenik EXPO-a povjernik Ivica Maričić ispred hrvatskog paviljona

Ovim posljednjim nastupom završena je još jedna uspješna turneja s koje će Jane ponijeti ne samo predivne uspomene i nove spoznaje nego još jednu srebrnu medalju i nezaboravan nastup na prestižnoj svjetskoj izložbi EXPO 2010.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura