10.07.2010

Jane putuju u Kinu

Članice velikogoričkog vokalnog ansambla Jane uspjele su skupiti novac i utorak putuju na Svjetsku zborsku olimpijadu - World Choir Games 2010. u Shaoxingu u Kini.

Izravno sudjelovanje u finalu omogućilo im je osvojeno srebro i zlato prije dvije godine na Olimpijadi u Grazu. U šest dana na Olimpijadi, osim natjecateljskog dijela, Jane će imati prezentacijski koncert na seminaru za zborovođe te "friendship" koncerte u gradu.

Za ovogodišnju Olimpijadu pripremile su novi program s tradicijskim pjesmama iz područja Hrvatske - i to "Ružica", "Oj, Otočcu, "0, da mi je cimentati more", "Slavonski vez" i druge.(lk/vlm)Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati