18.06.2009

Jackpot u Gorici

Jackpot od gotovo 10 milijuna kuna osvojio je mladić iz Velike Gorice. Listić je uplatio zadnji dan u 16:47 h - 45 min prije zatvaranja uplata.

Jutros oko 8 sati, niti 24 sata nakon što je pogođen najveći JACKPOT u povijesti Hrvatske Lutrije, javio se dobitnik "sedmice"! Igrač iz Velike Gorice provjerio je dobitnost svog listića na prodajnom mjestu na kojem ga je i uplatio, točnije u Velikoj Gorici, Trg kralja Tomislava.

Njegov identitet nam nije poznat, ali radi se o mlađem igraču koji je bio veoma uzbuđen i sretan. Nije razočaran što je precrtao "krivo" slovo i time umanjio svoj dobitak za gotovo 17 milijuna kuna - kažu u Hrvatskoj lutriji.

Budući da isplata može početi tek deset dana od dana javnog izvlačenja, igrač iz Velike Gorice svoj dobitak moći će preuzeti 26. lipnja. Iznos od 9.955.769,02 kuna isplatit ćemo mu u cijelosti, jer se na dobitke ne plaća porez.

Rekordni jackpot podijeliti će tri nova milijunaša. 10 milijuna kuna otišlo je u Veliku Goricu, 1.5 milijun u Sisak, a Super sedmica od 44 milijuna kuna je otišla u Bjelovar.


Komentari
19.06.2009 - necu_lotto
frajer si je nacrto metu na ledjima s tim listicem... :p
18.06.2009 - Mario
Neka se smiluje i kupi mi novi bicikli
18.06.2009 - jura
Taj će brzo steći nove prijatelje, i otkriti koliko ima rođaka :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati