27.09.2009

Jackpot opet u Gorici


Prva jesenska milijunašica Hrvatske lutrije sa novih 4.947.269,35 na računu postala je velikogoričanka!

U četvrtak ujutro na blagajnu Hrvatske Lutrije telefonom se javila vidno uzbuđena igračica u želji da provjeri dobitnu kombinaciju i rokove za podizanje dobitaka. Vjerujemo da se radi o dobitnici iako to nismo u mogućnosti potvrditi sve dok igračica ne predoči potvrdu o uplati - kažu u Hrvatskoj lutriji.

31. kolovoza u 11:55 sati, na prodajnom mjestu poslovnog partnera "Smoking" u Velikoj Gorici, uplaćen je dobitni listić koji sretnoj igračici donosi JACKPOT u iznosu od 4.947.269,35 kuna.  Igračica je odigrala jednostavni listić od 10 kombinacija za 8 kola unaprijed na kojemu je ponavljala svoje sretne brojeve kroz nekoliko kombinacija. Tako je uz jackpot skupila još i  šest "četvorki" koji joj pridodaju neznatnih 151,26 kn na dobitak. Igračica nije prekrižila DA za igru Joker niti slovo za Super sedmicu. Da je kojim slučajem prekrižila slovo B za Super sedmicu, osvojila bi ukupno 10,3 milijuna kuna!


Izvor: Hrvatska lutrija
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati