20.12.2010

Izvještajna skupština HNS-a

U subota, 18. prosinca, u Društvenom domu u Donjoj Lomnici održana je redovita godišnja programsko-izvještajna Skupština HNS-a Velike Gorice. Skupština je raspravila i prihvatila izvještaje o radu koje su podnijeli Goran Beus Richembergh, predsjednik Podružnice, Snježana Popović Milić, predsjednica Ženske inicijative, Tomislav Šantek, predsjednik Mladih HNS-a, Zdravko Lučić, donedavni predsjednik Kluba vijećnika HNS-a u Gradskome vijeću te Draško Radusinović u ime Nadzornoga odbora Podružnice.

 

Na prijedlog predsjednika Podružnice Skupština je donijela i Programske smjernice za rad Podružnice u 2011. godini, u kojoj stranku očekuje veliki angažman na parlamentarim izborima i svečano obilježavanje 20. obljetnice rada Podružnice. Programske smjernice definiraju politiku stranke na planu predizbornih aktivnosti, suradnje s partnerskim strankama, rada u Gradskome vijeću, organizacijskoga razvoja, komunikacije s javnošću i biračima te jačanja ugleda i političke pozicije HNS-a u Velikoj Gorici ali i na razini Županijske organizacije te Središnjeg hrvatskog regionalnog saveza unutar same stranke.

 

hnsskupština.jpg
Vodstvo velikogoričke podružnice HNS-a


Skupštinu je u ime središnjih tijela stranke pozdravio Ivo Milatić, potpredsjednik Središnjega odbora HNS-a i načelnik hvarske općine Jelsa a svoje pozdrave i čestitke poslali su i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Josip Jambrač te predsjednici više stranačkih podružnica s područja Zagrebačke županije.

 

Na Skupštini su uručene i članske iskaznice novim članovima stranke iz Donje Lomnice, Mraclina i Velike Gorice.

 

Nakon radnoga dijela uslijedio je adventski domijenak HNS-a kojega su pripremile članice Ženske inicijative, na kojemu su se HNS-ovkama i HNS-ovcima pridružili i gosti iz SDP-a i HSLS-a kao partnerskih stranaka te ostali uglednici velikogoričkoga javnog života.Komentari
22.12.2010 - grga čvarak
hehehehe kaj ih je ovaj za govornicom upućivao kako treba v Turpoplu piti za Božić?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.