04.07.2010

Izvještaj s turnira za Slavena

Odbojkaški turnir kojim su se prikupljala sredstva za 24-godišnjeg Slavena prošao je vrlo dobro, javljaju organizatori iz ODbojkaškog kluba Gorica. Turnir je održan uz potpuni odaziv prijavljenih ekipa, tako da je na turniru sudjelovalo 26 ekipa, 19 u muškoj i 7 u ženskoj konkurenciji, iz Vrbovca, Varaždina, Velike Gorice, Zagreba i Slovenije.

Cilj turnira bilo je prikupljanje novčanih sredstava za Slavena Škrobota igrača Odbojkaškog Kluba „Gorica“ koji je tijekom ljeta 2009.g. nastradao pri skoku u more kada mu je puknuo 5. vratni kralježak ostavši paraliziran od vrata nadolje. Prikupljenim sredstvima olakšat će mu se nabava skupih pomagala i troškovi svakodnevne rehabilitacije i vježbi. Zaključno sa 28. lipnjem 2010.g. prikupljeno je nešto manje od 14.500 kuna, putem kotizacija, donacija, dobrotvornih priloga građana i uplatom na žiro-račun.

odbojkaslaven1.jpg
Najbolje ekipe u ženskoj konkurenciji

Kroz sva tri dana turnir je bio obilježen dobrom glazbom, zabavom, kvalitetnom odbojkom na pijesku, uz Slavena i njegove najbliže koji su svojim cjelodnevnim boravkom uljepšali ovu humanitarnu akciju. Osvajačima prva tri mjesta podijeljene su prigodne nagrade, pehari, medalje i prigodne majice. U muškoj konkurenciji slavili su par Matija Šulc-Jurica Skorin(Zagreb-Velika Gorica), a u ženskoj par Margareta Novosel-Marina Novosel(Vrbovec).

odbojkaslaven2.jpg
Matija Šulc-Jurica Skorin(Zagreb-Velika Gorica) bili su najbolji u muškoj konkurenciji

OK Gorica će nastaviti potpomagati Slavena i njegovu obitelj na svaki mogući način kako bi mu se skratio put ka ozdravljenju, a već za sljedeću godinu najavljujemo Humanitarni turnir „Slaven 2011“ na kojem se nadamo još većem odazivu ekipa i građana, uz još bolju organizaciju i odaziv sponzora i donatora.Komentari
04.07.2010 - jopa
Dečki su si stvarno dali truda da pomognu svom prijatelju. Takve stvari treba cijeniti
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura