19.03.2010

Izložba vina u subotu


Druge godine za redom u Velikoj Gorici se održava izložba vina na kojoj će se predstaviti petnaestak proizvođača vina našega kraja. Manifestacija će se održati u subotu 20. ožujka u pivnici „Posavina“ i otvorenje je u 10 sati, a izložba bi trebala ostati otvorena do 19 sati.

Projekt je koncipiran kao vinsko gastronomska manifestacije, mjesto susreta proizvođača vina, ugostitelja iz Velike Gorice i okolice i samih građana s ciljem da lokalni proizvođači vina prezentiraju svoja vina potrošačima, a da ugostitelji i građani napokon otkriju kvalitetna domaća vina naših članova udruge.

Odabir i selekciju proizvođača – izlagača radim temeljem ocjena prošlogodišnjeg ocjenjivanja i organoleptičkim metodama, kušanjem uzoraka. Organizatori vas stoga pozivaju da provjerite na koju razinu kvalitete su doveli svoje proizvode.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati