27.09.2010

Izložba manipulativnih fotografija

Večeras u 19 sati u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta, na prvom katu, bit će otvorena izložba manipulativnih fotografija Vedrana Kosovića pod nazivom "Time machine - vremenski stroj".

Vedran Kosović, konceptualni medijski umjetnik, predstavit ce vlastito viđenje svojeg rodnog grada Velike Gorice na njemu karakterističan i specifičan postmodernistički način. Posljednje četiri godine živi u Švedskoj gdje se educirao u programu medijske produkcije i znanosti o filmu na fakultetima u Halmstadtu i Stockholmu, održavši u tom razdoblju pod pseudonimom Vedran Art i četiri izložbe svojih radova.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati