24.05.2010

Izložba fotografija Ivana Kršića

Gradska knjižnica Velika Gorica u suradnji s Gradskom knjižnicom Virovitica organizira izložbu umjetničkih fotografija Ivana Kršića, voditelja Fotokluba Virovitica.

Izložba je postavljenja u izložbenom prostoru POUVG na prvom katu, a njeno otvorenje je večeras u 19 sati. Izložba je otvorena do 7. lipnja.

Ivan Kršić rođen je u Zagrebu, a živi u Virovitici gdje je završio matematičku gimnaziju. Po zanimanju je inženjer građevine, a digitalnom fotografijom bavi se od 2004. godine. Predsjednik je Fotokluba Virovitica. Do sada je izlagao na nekoliko skupnih izložbi, a ovo mu je druga samostalna. Fotografije objavljuje i na internetskim portalima virovitica.info i fotozine.org. Obiteljski je vezan uz Veliku Goricu. Najčešće su teme njegovih fotografija prirodni i urbani pejzaži, ljudi i životinje.

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati