06.12.2010

Izletjeli u Kanal, dvoje ozlijeđeno

Jučer, 5. prosinca, u ranim jutarnjim satima u Traninskoj ulici kod Lukavca, došlo je do izlijetanja vozila u kanal Sava-Odra pri čemu je dvoje mladića teško ozlijeđeno.

Vozač, 22-godišnji T.P., pod utjecajem 1,21 promila alkohola u krvi izgubio je kontrolu nad vozilom te izletio Renault Meganom s ceste. Nesreća se dogodila u desnom zavoju u oteretnom kanalu Sava-Odra. Automobil je nakon izlijetanja udario u nasip, okrenuo se na krov, te završio u vodi, srećom, okrenut na kotačima.

Uz vozača, u nesreći je ozlijeđen i 28-godišnji suvozač B.B., a liječnička pomoć im je pružena u Klinici za traumatologiju. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća policija moli očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 192.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati