05.08.2010

Izaslanstva položila vijence

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, izaslanstvo Grada Velike Gorice predvođeno gradonačelnikom Draženom Barišićem i predsjednicom Gradskog vijeća Vesnom Škare Ožbolt, položilo je vijence kod Spomenika palim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata, na platou ispred Gradskog groblja.

Vijence su položili i dožupan Zagrebačke županije Rudolf Vujević, članovi obitelji poginulih hrvatskih branitelja, braniteljskih udruga, Hrvatske vojske i policije, Vatrogasne zajednice, te stranačka izaslanstva.

Vijence na spomen obilježja hrvatskim braniteljima u svojim mjestima položili su i mnogi velikogoričani, zahvaljujući se za njihovu žrtvu koja je stvorila Republiku Hrvatsku.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura