29.05.2009

Izađite na izbore


Druga runda izbora za gradonačelnika odvija se u nedjelju 31. svibnja. Borba za fotelju počinje u 07h kada se otvaraju birališta, a završava u 19h zatvaranjem glasačkih mjesta.

U lijevom kutu potporu aktualnom gradonačelniku daju njegovi zamjenici Zvonko Kunić(DC) i Vesna Fabijančić Križanić (SDP), dok u desnom kutu izazivaču potporu daju njegovi zamjenici Ervin Kolarec(HDZ) i Stjepan Kos(HSS).

Samu borbu između sadašnjeg gradonačelnika Tonina Picule(SDP) i izazivača Dražena Barišića(HDZ) nismo mogli vidjeti s obzirom da je jedan uspješno izbjegao sva sučeljavanja koje su mediji, nacionalni i lokalni, organizirali.

S obzirom da u samom ringu nije bilo akcije pobjednika će odlučiti nadglasavanje publike. Neka se i Vaš glas čuje, izađite na izbore! (Uzvrat meča biti će tek za 4 godine).Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.