08.04.2010

Ivan Mlačić gost Matice


Pjesnik Ivan Mlačić iz Trogira večeras će se, u sklopu Matičinog četvrtka u Muzeju Turopolja, predstaviti velikogoričkoj publici. Voditeljica predstavljanja je Đurđica Ščrbak, a druženje s pjesnikom, koje će upotpuniti ansambl Zlatne godine, započinje u 19 sati.

Ivan Mlačić(1964) pjesme je objavljivao u raznim časopisima, zbornicima Pri svetom Mihalu, Slavagorski bakuš, zborniku natječaja ERATO 2004., zbirci poezije s natječaja Zvonimir Golob - Koprivnica 2004. Nastupao je na Vrazovoj Ljubici u Samoboru i u Selcima na pjesničkoj manifestaciji Ča, kaj, što 2003. godine. Svoju prvu zbirku pjesama Vidi more,  kreativno osmišljenu, zrelu i darovitu knjigu pjesama, objavljuje 2006. u izdanju samoborskog ogranka Matice hrvatske.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati