11.03.2010

IT Express


Novootvoreni prodajni prostor IT Express Teama u Velikoj Gorici, odmah do Milenijskog križa na trgu Kralja Tomislava 18, mjesto je u kojemu ćete pronaći samo preporučene informatičke proizvode i elektroničku robu po pristupačnim cijenama. Od USB memorije preko komponenata do cijelih računala, računalne opreme, kućne elektronike i drugih proizvoda iz svijeta elektronike i informatike.

 

Recesija, gospodarska kriza, pad BDP-a, inflacija i drugi ekonomski pojmovi duboko su se ukorijenili u naše svakodnevne razgovore. Prisutna ili ne, u vašem novčaniku, ekonomska kriza potaknut će nas na pomnije razmišljanje gdje ćemo potrošiti svoje novce. Informatička i ostala elektronička oprema dio je svakodnevice, ali kako se brzo razvija ostavlja i prostora da lošiju robu platite više nego što zapravo vrijedi. Upravo tu želimo dokazati da se može kvalitetno poslovati i imati zadovoljnog kupca sa pristupačnom cijenom robe. Više nećete morati platiti ni lipe više nego što neki proizvod vrijedi.

 

Naš mladi Team će se pobrinuti da sa najmanjim troškovima dobijete kvalitetnu te renomiranu robu i uslugu. Svojim znanjem će se potruditi da izaberu iz ponude najbolju opciju koja će zadovoljiti Vaše potrebe.

 

IT Express Team je svoju pozornost i vrijeme usmjerio na tehnologiju. Svojim poslovnim planom i idejama namjeravaju čak ići dalje od pružanja klasične usluge, te ponuditi pregršt zanimljivih i korisnih usluga koje će uskoro postati također stvari na koje ćete morati trošiti svoje novce i vrijeme kojih ionako nemate previše.


Sponzorirani članak
Komentari
11.03.2010 - debilander & bu
Baš čera gledim negde na netu da se očekiva unatoč krize rast IT tržišta od 20 % ovo leto pak mi ovo zgleda kak potvrda te vesti.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura