22.04.2010

HZZ i Grad zapošljavaju


U Velikoj Gorici doći će do novog zapošljavanja i to na principu javnih radova. Tako bi za poslove poput ispomoći u pučkoj kuhinji, čišćenje parkova ili drugih javnih radova, HZZ osigurao 100% minimalne bruto plaće.

Riječ je o projektu između Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Grada Velike Gorice, prema kojem se na temelju javnih radova na šest mjeseci zapošljavaju osobe evidentirane kao nezaposlene duže od godine dana. U tom slučaju Zavod pokriva 75 posto bruto plaće, a Grad ostatak. U slučaju da je osoba nezaposlena tri i više godina, kompletan trošak plaće snosi Zavod.

Sastanak na ovu temu održan je jučer u uredu gradonačelnika Dražena Barišića, a u roku deset dana bit će organiziran sastanak s predstavnicima udruga, javnih ustanova ili poduzeća koji imaju potrebe za takvom vrstom radnika. Ovim putem pozivaju se i zainteresirane udruge s područja Grada Velike Gorice da se jave u gradsku upravu, ured gradonačelnika na telefon 6269901.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati