15.07.2010

Hvala Karlovcu

Gradska uprava jučer je ugostila predstavnike karlovečkih institucija i vlasti kako bi im se zahvalili na pruženoj skrbi stradalim učenicima u autobusnoj nesreće koja se dogodila na karlovačkoj autocesti početkom lipnja.

- Svatko tko prolazi kroz Karlovac može biti siguran dok ovakvi ljudi vode institucije koje su bile uključene u nemili događaj- riječima hvale obratio se gostima velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić koji je karlovčanima uručio zahvalnice, ali i poziv da ovaj susret prijateljstva ne bude i posljednji.

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić podsjetio je kako su se u kratkom vremenu dogodile dvije nesreće u kojima se pokazala profesionalnost osoblja i dobra organizacija spasilačkog djelovanja.

karlovcani.jpg
Zajednička fotografija velikogoričkih i karlovačkih dužnosnika i predstavnika službi

Početkom školske godine Grad Velika Gorica uručit će stradaloj djeci zahvalnice "Petica za hrabrost", a kako nisu bili na maturalcu Grad će im organizirati izlet. Učenike u upoznavanje Karlovca pozvao je župan Karlovačke županije Ivan Vučić: - Molim Vas da djeca budu u rujnu naši gosti, te da upoznaju grad Karlovac u jednom ljepšem svijetlu".

Ravnatelj Osnovne škole Jurja Habdelića Davor Vidović pohvalio je srčani angažman službi: - Zaista treba pohvaliti ljude iz policije, vatrogasce i iz bolnice koji su ne samo profesionalno postupili nego se osjetilo da daju sve od sebe što je smanjilo traumu kod djece.

Pisane zahvale od gradonačelnika Barišića primio je karlovački gradonačelnik Damir Jelić, župan Vučić, te zamjenik ravnatelja Opće bolnice Švarča dr. Josip Žunić, načelnik PU karlovačke Josip Ćelić, ravnateljica Doma zdravlja Karlovac Jadranka Šutić i zapovjednik JVP Karlovac Miroslav Rade.

Da je osim gradske uprave zahvala bilo i od velikogoričana potvrdio je karlovački gradonačelnik Damir Jelić. - Zahvaljujem se roditeljima koji su se sa zahvalama obraćali pismima i emailom u našu gradsku upravu, a zaista ih je bilo pregršt - poručio je Jelić.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati