23.11.2009

Humphrey Bogart festival


Večerašnjim otvorenjem izložbe goričkih fotografa u srednjoškolskom centru započinje 11.Humphrey Bogart festival. Ovaj tradicionalni festival u organizaciji udruge GAS kroz tekući tjedan, od 23. do 29. studenog, pruža nam niz zanimljivih događanja i koncerata.

Festival se održava na nekoliko lokacija u Velikoj Gorici na kojima se mogu vidjeti izložbe fotografija mladih neafirmiranih umjetnika, projekcije filmova, performanse te čuti slam poeziju ali se i dobro zabaviti na koncertima.

Nakon navedenog otvaranja izložbe program se nastavlja u utorak projekcijama animiranih filmova u Klubu 100. U muzeja Turopolja u srijedu nas očekuje jazz i slam večer, a gostuje Franciska Fis nakon koje se večer nastavlja uz slam poeziju.

U četvrtak u Klubu 100 koncert pripremaju gorički glazbene snage El Camino, Predgrupa i Vedran Ivorek - Tafra, a ulaz je besplatan. U petak na istom mjestu nastupa jedan od najpoznatijih zagrebačkih up beat dub bendova Radikal dub kolektiv za koje će vas zagrijati Trip To Zion uz dj´s Jan Becele i Maya.

Vikend se nastavlja u subotu koncertima velikogoričkog benda Ne znam kak se zovu ali frajer mi je susjed i odličnim Overflowom. Koprivničko-varaždinski kvartet međunaordni status koncertne atrakcije stekao je svojim žestokim nastupima, melodičnim hitovima, pozitivnoj energiji koja pršti sa pozornice, te veseloj atmosferi koja prati njihove nastupe. Ubrajaju se među hrvatske izvođače s najviše koncertnih nastupa i mnogi ih svrstavaju u sam vrh europskog punk rocka.

Žestoki vikend završit će u nešto mirnijem tonu u Irish pubu i to sa triom šansone u sastavu Vladanka Ivković, Romana Mlinarić-Orešnik i Sonja Mrnjavčić.

Humphrey Bogart festival zbog svog jedinstvenog i kvalitetnog programa jedan je od vodećih događanja za mlade u Velikoj Gorici. Ovogodišnji koncertni program je posebno zanimljiv pa je svakako za očekivati da bude i dobro primljen kod publike.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife