29.11.2010

Humphrey Bogart

Udruga Gas mladim Velikogoričanima, i onima koje se tako osjećaju, pripremila je zanimljiv program u sada već dobro poznatom Humphrey Bogart festivalu koji traje cijeli ovaj tjedan. Tjedan donosi pregršt događanja koja počinju večeras u Gimnaziji Velika Gorica, a završavaju za vikend tulumima u Klubu 100. Detaljni program pogledajte ovdje.

Večeras možete pogledati izložbu portreta iznimno talentiranog mladog velikogoričkog umjetnika Danijela Deverića te izložbu dizajnerskih unikatnih lampi by JONO & LABA. Izložbu će pjesmom  popratiti klapa Duje priznavatelj sastavljenja od studenata KBF-a.

U Klubu 100 u utorak na repertoaru su video projekcije kratkih dokumentarnih filmova u produkciji udruge Restart te projekcije kratkih hrvatskih aktivističkih filmova. U srijedu pak KESTEN IMPRO KABARET KOLEKTIV predstavlja Night of Dubstep System plesnjak. Zagrijavanje za vikend počinje u četvrtak uz Slam poeziju te svirku Predgrupe.

BeetanTone u Klub 100 donosi veselu mješavinu ska/dub/reggea/punk/rock zvuka. Grupa priprema svoj prvi studijski album, a kako zvuče možete provjeriti ovaj petak. Potpora im je Cool Ruler sound, pomladak legendarnog jesus dread sounda.

Huphrey Bogart festival završit će Digitron Sound Systemom koji daje novu dimenziju glazbi posebnim razglasom zbog kojeg će cijela Stotka se tresti. Svi su pozvani da dođu i prepuste se magičnom doživljaju glazbe ispunjene spiritualnim nabojem i groovy ritmom.


Komentari
30.11.2010 - ........
ovo u četvrtak je odlična stvar i bend...nadam se da će biti ljudi..
30.11.2010 - cool232
very nice :) koji je već ovo po redu Humphrey??
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati