16.10.2010

Humanitarni koncerti za stradale u poplavama

Slijedeća dva dana bit će u znaku humanitarnih koncerata na kojima se prikuplja pomoć za stradale u poplavama pa su tako organizirana tri koncerta za tu namjenu. Pomognite stradalim obiteljima, a pritom se i dobro zabavite.

U dvorani srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici sutra će se održati humanitarni koncert “Djeca za majke” kojega organizira Udruga “Edukacijom protiv raka dojke”. Na koncertu će nastupiti nekoliko kulturno umjetničkih društava, pjevačkih zborava, a zabavljat će vas i mažoret timovi. Koncert počinje u 17 sati, a ulaznice su po cijeni od 20 kuna.

Ogranak Seljačke sloge Buševec u Domu kulture Buševec, također u nedjelju, organizira večer pod nazivom "Jesen uz Tamburu". Nastupit će tamburaški orkestar OSS-a Buševec, vokalna "A" grupa OSS Buševec te vokalni solisti Dražen Kurilovčan i Josipa Kovačević. Ulaz je 20 kuna.

U ponedjeljak se organizira humanitarni koncert u dvorani Gorica s početkom u 20 sati. Natupit će Tamburaški orkestar Ferdo Livadić iz Samobora, VIS Jane, Đani Stipaničev, Marta Kolarec, Dražen Kurilovčan i Lucija Cirković. Ulaznice su po cijeni od 50 kunaKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati