27.09.2010

Hrvatski laburisti osnovali ogranak u V.Gorici

Prošloga je tjedna i Velika Gorica dobila svoj ogranak Stranke Hrvatski Laburisti Stranka Rada. To je ujedno i prvi grad u Zagrebačkoj županiji u kojem je osnovan ogranak. Nastavljajući dobru tradiciju ravnopravnosti i u ovom je ogranku vodeću ulogu osvojila pripadnica ljepšeg spola. Tako će ogrankom predsjedavati Ljiljana Matezović dok će tajnik ogranka biti Darko Vidović.
 
Prvi suradnici su članovi izvršnog odbora Stjepan Zlodi, Darko Mikulić i Anes Šuvalić. Gosti na osnivačkoj skupštini ogranka bili su Damir Hrdas Povjerenik za Zagrebačku županiju i Ivan Pavleka Tajnik Stranke. Tajnik Vidović poželio je uspješan start i plodonosan rad na korist Velike Gorice i svih njenih žitelja.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.