17.01.2011

HNS poziva na tribinu

Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati Velike Gorice u suradnji s Hrvatskom narodnom strankom – liberalnim demokratima Zagrebačke županije i Politčkom akademijom HNS-a poziva na javnu tribinu pod nazivom „Liberalizam i položaj HNS-a u Hrvatskoj“.

Tribina je otvorena za sve građane, a održati će se u utorak, 18. siječnja 2011. s početkom u 19:00 sati u dvorani Glaženica, Trg Stjepana Radića 5.

Politička akademija HNS-a primarno se bavi obrazovanjem stranačkih dužnosnika, iako je otvorena i svim zainteresiranim građanima, a djeluje na županijskim razinama. Teme koje obrađuje Politička akademija najčešće su vezane uz funkcioniranje jedinica lokalne samouprave, preko predavanja na temu liberalizma, raznih predstavljanja zemlja, programa, projekata i drugog.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.