13.07.2009

HNK Poletni Radnik

Objavljeno od Ja sam glup, 11. srpnja

Sprema nam se HNK Gorica koji bi nastao spajanjem Radnika i Poleta i trebao bi igrati u 2. HNL. Buševec ne bi izgubio klub jer će se jedan klub iz IV. lige premjestiti u Buševec i nositi će ime Polet, ali će Velika Gorica izgubiti HNK Radnik i dobiti HNK Gorica. Zašto Gorica? Ako se već zove po gradu onda se neka zove punim imenom HNK Velika Gorica. Zašto se uopće odustaje od lijepog imena HNK Radnik. Kaj se možda sramimo radnika bez kojih nijedna prava država ne može opstati? Šljakeri su nam u srcu, neka ostane HNK Radnik kad već ostaje HNK Polet. Ovo Gorica je bez veze. Kad se već spajaju zašto se ne zovu HNK Poletni Radnik? Pa nećemo valjda da nas miješaju s zločestim Slovencima zbog kojih je naš Ivo dao ostavku i koji imaju klub HIT Gorica? Ajde već kad ste odlučili utući lovu u klub i dugogodišnjeg gradonačelnikovog pajdaša postaviti za predsjednika najjačeg gradskog kluba onda ga barem nazovite kako treba ili barem punim imenom. Možda oni i ne znaju kako se ovaj grad zove? Čak je i gradski portal gorica.hr umjesto velikagorica.hr. Halo, gospoda, kako se zove grad u kojem živite?

http://glup.iz.vg/sport/2009/07/11/poletni-radnikKomentari
19.08.2009 - dado
e stari kaj ti mislis da je ljudima iz uprave bitko kak se zove klub??? buli ih k.... bitno je da je lova tu... igram u radniku i mogu ti rec da ih sve boli k.... jel radnik, gorica ili poletni radnik...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport